2012. február 28., kedd

13.fejezet Szeret~Nem szeret

Sziasztok!
Meghoztam a 13.-at is. Remélem, hogy tetszik nektek, és ha igen, akkor dobjatok egy komit.
Nekem az is jó, ha chat-be írtok, de valahol írjatok..:D PLS!!
Jó olvasást mindenkinek!!
Puszii:Wiwii

Ilyenkor reggel amikor a madarak csiripelésére kelek fel, a tükörből fáradt tekintetű arcom köszön vissza rám. A szemem alatt hatalmas karikák jelenek meg. Mindig fogadkozásokba bocsátkozom. Megfogadom: Ezentúl, minden reggel ki járok futni. Nem szeretném, ha egyszer arra lennék figyelmes, hogy hatalmas úszó gumijaim vannak. Valahogy mindig elmarad ez a reggeli futás, de nem tudom mért. Végül is rajtam múlik az egész. Most nem volt erőm a tegnap törtétek miatt futkorásznom, de majd ezt is elkezdem valamikor. Mivel még nem volt erőm lemenni, így kimentem az erkélyemre. Képtelen vagyok ellenállni a cirógató nap sugarainak,és a simogató nyári szélnek. De mivel most a szél egy kicsit erősebben fújt a kelleténél, hamar vissza mentem a szobámba. Elővettem a telefonom, és láttam, hogy anya neve van a képernyőn. 10-szer keresett. Gondoltam, hogy visszahívom, de nem tettem. Minek zavarjam, hiszen már egy órája, hogy hívott. Biztos csak a szokásos szlogenjét akarja elmondani. Bementem a fürdőbe megmosakodtam. Összeszedve minden erőmet levánszorogtam a lépcsőn. Vanessa már a konyhába várt a reggeli teájával.
- Jó Reggelt!- köszönt Vanessa. Én nagyon komás voltam és csak ennyit tudtam kinyögni.
- Ühüm.. Neked is.- Láttam Vanessán, hogy aggódik miattam.
- Sarah. Mi történt tegnap?
- Tudod. Tegnap, valamilyen csoda folytán benne voltunk a TV-be. - utaltam Harryre. -Megemlítettem neki az ügyet. Arra hivatkozott, hogy ő csak segíteni akart, és most, hogy így belegondolok... Nem is tudom lehet, hogy igaza volt. Túlreagáltam a dolgot.
- De ugye tudod, hogy ma találkozunk a London Eye-nél? És ott lesz Harry is.
 - Nekem muszáj mennem?
- Megígérted..

/Harry/
- Nyugi haver én még itt vagyok neked.- akart megnyugtatni Louis a maga módján. Inkább kevesebb, mit több sikerrel. Két fal közé vagyok zárva. Ott  van Carolina, ugyanis tegnap felhívott, hogy találkozunk. Én mondtam neki, hogy holnap megyek el a srácokkal a London Eye-hoz. Annyiban egyeztünk meg, hogy majd valamikor találkozunk. Sarah, ha tegnap nem akart meghallgatni akkor el fog jönni ma?? Most jut eszembe már 11:45 van 1-re hívtuk oda őket.
- De, most még is mit csináljak? -kérdeztem Lou-t aki valami szerencsétlen mesét nézett.
- Bocs haver. Mit mondtál?
- Semmit..

/Sarah/
Bent ültem a szobám ágyán, és azon gondolkodtam, hogy vajon el-e menjek. Hosszas gondolkodás után arra jutottam, hogy elmegyek. Ne higgye azt, hogy ilyen félénk lány vagyok. Oda állok elé és beszélek vele. Ránéztem Twittere. Megláttam Harry kiírását. " Mindent elcsesztem." Már ezer követőnél járok, csak is miatta. Az órám már 12:00 mutatott. Ideje lenne készülődni. Gyors fürdés, fog mosás, meg a szokásos dolgok. Választottam egy ruha összeállítást, és lementem Vanessához.
Sarah:
Vanessa:

 Nagyok ki volt csípve. Ő inkább a természetesség híve, de most egész más volt. Már rég nem mesélt Liam-ről. Szinte biztos voltam, hogy miatta öltözött ki. Mutatott egy napszemcsit ami véleményem szerint nagyon idétlenül nézett ki, ezért nem is vette fel. Meg neki sem tetszett annyira. Lassan elindultunk az úton Vanessa majdnem hogy csak enyhe bokatörést szenvedett.. Nem is csodálnám. Ilyen cipőben. Odaértünk az óriáskerékhez. Egyből kiszúrtam Harry göndör füttyeit. Egyre közelebb jöttek, én egyre jobban féltem. Láttam, hogy Debby is a fiukkal van.
- Sziasztok! -köszönt nekünk Debby. Majd sorra mindenki. Vanessa, és Liam jól elvoltak egymással, így nem is akartam megzavarni őket. Debby és Zayn is elmentek. Niallnek is volt barátnője Emily. Én így ott maradtam a két idiótával a nyakamba. Nagy volt a csend. Lou néha elsütött néhány poént, de én még azon se nevettem inkább megráztam a fejem.
- Sarah beszélnünk kell.-mondta Harry megtörvén a csendet. Én csak vállat vontam, jelezvén, hogy mehetünk. El vitt egy bokor mögé.
- Figyelj! Én nagyon sajnálom, csak segíteni akartam. Nem gondoltam bele a következményekbe. Hülye voltam, és kész. Sajnálom.
Mielőtt bele kezdtem volna a mondandómba megjelent egy lány, vagyis inkább nő.
- Szia Harry! -nyomott két puszit az arcára.
- Szia! Te meg mit keresel itt?
- Beszélni szeretnék veled? Tudod a kapcsolatunkról.
Kapcsolatukról? Miféle kapcsolat. Ez nem lehet igaz Harry átvert?! Meg gyűltek a könnyek a szememben. Harry rám nézett.
- Sarah én..
- És én még így akartam neked meg bocsájtani? Mit is képzeltem, hogy Harry Styles, meg én?.- már szinte sírtam, így jobbnak találtam, ha elmentem onnan. Megfordultam, de Harry elkapott.
- Sarah, én téged szeretlek.
- Ezek után még azt hiszed, hogy megbocsájtok?  Hát most tévedtél.
Elrántottam a kezem majd egy mosdó felé siettem. Nagyon szíven ütött most ezzel a dologgal. Még, hogy szeret? Hát engem nem fog becsapni az biztos. Csak folytak a könnyeim a szememből, és akár hogy is próbáltam ellent állni a sírásnak, nem ment. Ki néztem az ajtón. Semmilyen ismerős arcot nem láttam ott. Így kiszaladtam. Elkezdtem futni a haza vezető úton, de valaki utánam kiabált.

2012. február 25., szombat

12.fejezet

Sziasztok!
Most egy kicsit fordul a kocka, de remélem tetszeni fog. Nem bírtam már meg  kellett írnom, mert imádok írni..:D és imádom a One Directiont is. :P:D
Jó olvasást!!
Puszii:Wiwii

A hideg szellő csapta meg arcomat, mikor a buszmegálló felé tartottam a két barátnőmmel. Nagyon hűvös volt. Elkezdtem vizsgálni barátnőimet. Debbyn a büszkeséget, Vanessán az izgatottságot, és egyben a félelmet véltem felfedezni. Vanessáé jogos volt. Biztos őt is nagyon sokkolta ez az egész. Még én sem igazán dolgoztam fel a történteket. És ráadásul ott van Harry, aki már többször is megcsókolt. Nem is tudom mit akarok tőle igazán, hiszen egy popszár. Több ezer rajongóval. Még az utcára se mehet ki anélkül, hogy lányok ezrei szét ne szednék a szupersztár pofiját. Talán ő is olyan, mit a többi egoista popsztár. Lhet, hogy csak addig kellek neki ameddig nem talál magának egy elkényeztetett "cicababát". De én..szeretem... Igen szeretem. Az utóbbi időkbe sokat voltunk együtt, és megkedveltem. Úgy érzem, hogy ez számáról is kölcsönös, de nem vagyok benne biztos, és nem élem magam bele túlzottan.
- Igaz Sarah? -kérdezte Vanessa. Fogalmam sem volt arról, hogy míről beszélnek. Még csak elképzelésem se volt. Gyorsan rögtönöztem valamit. Így hát egy Igennel válaszoltam.
- Minden rendben? -kérdezte Debby aggódó hangnemben.
- Persze. Hogyne. És amúgy mi van Zaynnel, és Liammel? - tértem el egy kicsit az előző témától, bár fogalmam se volt, hogy mi lehetett az. Mert folyton Harryn gondolkoztam. Egyszerűen nem tudtam ki verni a fejemből egy percre sem.
- Már megbocsáss, de éppen arról kérdeztelek. Biztos, hogy minden oké? -kérdezett rá Vanessa. Biztos látta rajtam azt a bizonyos állapotot amibe most voltam. " Se kép, se hang ".
- Igen.. Csak nem aludtam ki magam. Ennyi az egész.-nyugtattam meg őket, remélve, hogy így már le szállnak rólam, de nem jött össze.
Sarah.kezdett bele a mondandójába Vanessa. -Nekünk el mondhatod. Ugyan még a vak is látja, hogy valami baj van.
Tudtam, hogy észre veszik rajtam. Nem igazán próbáltam tiltakozni, nem lett volna értelme. Így hát kinyögtem a nevét.
- Harry. Fogalmam sincs, hogy mit csináljak, én azt se, hogy ő mit akar.
Erre a mondatomra a lányok álváltottak gondolkodó üzemmódba. Szerintem még ők se tuták, hogy erre mit mondjanak.
- Ebben nem igazán tudunk segíteni. Neked kell tudnod, hogy mit érzel iránta, és Harry mit érez irántad.- ezen nagyon elgondolkoztam. Amikor először megcsókolt nagyon őszintének tűnt. Sőt az összes csókja. Még az is amikor játszottunk. És amikor vele aludtam, teljesen megnyílt előttem. El mondott mindent, és én is neki.
                                                                                * * *
Már a konyhában ültünk. Én reggelente mindig megiszok egy teát vagy egy forró csokit, mivel ez most kimaradt úgy döntöttem most pótolom. A forró csoki mellett döntöttem. Elkészítettem magamnak majd a kanapé elé ültem, és a TV-t kapcsolgattam. Vanessa el ment haza ruháért. Debbyt pedig hívta az anyukája, hogy vendégek jönnek hozzájuk, ezért kényszerből hazament. Miközben a tv-n néztem a megszokott csatornáim a telefonomat kezdtem el nyomkodni, de hamar abba is hagytam, mivel a meghallottam, hogy One Direction. Méghozzá én is benne szerepeltem a kis bemutatóba. Amikor ott éneklünk Vanessával. Felhangosítottam, mert nem volt nagyon hallható amit mondanak, de így már tisztán értettem:
" A One Direction felfedezett két nagyon tehetséges lány. Ma reggel osztotta meg Harry a facebookon, twitteren, és youtuben is."
Amikor ezt  meghallottam nagyon mérges lettem Harryre. Hogy képzelte, az engedélyünk nélkül csak úgy felrakhat mindenféle oldalra. Hát ezt nem, nem engedhetem neki. Abban a pillanatban toppant be Vanessa. Elmeséltem neki, hogy mit hallottam az imént a tv-ben. Őt is láthatóan sokkolta a hír. Szóhoz se jutott. Erről még el fogok beszélgetni Harryvel, de most nagyon fáradt voltam és mind a ketten el mentünk aludni. Alig, hogy el aludtam csörgött a mobilom. Persze drága Kate. Mindig a legrosszabbkor hív.
- Igen? -szóltam bele egy kicsit komás hanggal.
- Szia. Bocsi, ha felkeltettelek, de akkor igaz nem felejtetted el, hogy holnap reggel ki kell elém jönni a reptérre?!
- Nem. Már, hogy is felejthettem volna el. Hiszen már egy csomó ideje nem láttalak, és nagyon hiányzol már.
- Akkor jó. De tényleg nem baj??
- Nem. Már mondtam. Bármikor jöhetsz. Szívesen várunk. Itt van nálunk most Vanessa is.
- Nagyon szépen köszönöm. Imádlak. Ugye tudod? De most le kell tennem még be kell pakolnom pár ruhát. Nah puszii.
- Jól van. De ne hozz túl sok nyári ruhát mert elég hűvös idők vannak. Majd akkor holnap még beszélünk. Sziia. Puszi.
Visszafeküdtem az ágyba, de valahogy nem nyomott el az álom. Most csak arra a videóra tudtam koncentrálni. Felmentem twitterre. Nagyon meglepődtem vagy 500 követő. Gondoltam, hogy ez is a One direction miatt volt. Még mérgesebb lettem Harryre. A facebookom már meg se mertem nézni inkább lementem. Vanessa már ott ült a bárpultnál és iszogatta a teáját.
- Te mikor keltél fel ?
- Nem is aludtam.-mondta, mire nevetésbe törtünk ki.- Amúgy most hívott Liam 4-re itt lesznek mind annyian.
- Remek. Akkor mindenki szeme láttára veszhetek Harryvel össze. És amúgy menny az idő?
- Fél 4.
- Jó akkor én bemegyek a szobámba lefürdök. Okés?
- Jól van.
Felmentem a szobámba. A szekrényből kivettem egy kockás inget és egy farmergatyát, és egy szürke színű Kabát szerű kardigánt. Mivel az előző ruhámat sikeresen leborítottam forró csokival. Jellemző rám. Bementem a fürdőbe, majd levetettem forró csokis fontú ruháimat, és beléptem a zuhany alá. Nagyon jól esett, ahogy a forró víz folyik le a testemen. Kiszálltam, majd meg törölköztem. Felvettem a kiválasztott ruhadarabokat, majd fogat mostam. Lap egyenesre vasaltam a hajam. Rossz szokásom, hogy még akkor is vasalom a hajam, ha egyenes. Mikorra kész lettem rá néztem a telefonomra és 16:20-at mutatott. Bizonyára már itt vannak a fiúk. Össze szedtem magam, majd kimentem a szobámba. Nagyon meglepődtem Harry ült az ágyamon, de most a legkevésbé sem akartam keresni a társaságát. Úgy látszik, hogy ez elkerülhetetlen.
- Szia Sarah!.mondta mosolyogva Harry, de én nem tudtam viszonozni kedvességét. Motyogtam neki valami szia félét, és odamentem a karkötőmért.
- Valami baj van?
- Még, hogy baj van-e? Ezt most komolyan kérdezted??
- Igen. Kérlek mondd el. Nem értem, hogy mit akarsz ezzel mondani.
-  Csak annyi, hogy felraktál minket twitterre, facebookre, youtubera. Meg a Tv-ben is benne voltunk. De nincs semmi gáz.
- Én azt akartam, hogy hallhassák az emberek a hangotokat.
- És nem kellett volna talán megkérdezni előbb?
- Jó. Most már nem fogok segíteni semmit. Bocsi, hogy híressé akartalak kiteket tenni.
- Mért így nem vagyunk neked elég jók ?-már gyűltek a szememben a könnyek így inkább beszaladtam a fürdőbe, és becsaptam magam mögött az ajtót.
- Sarah. Nem erről van szó. Kérlek nyisd ki. -ütögette az ajtót Harry, de én csak annyit mondtam, hogy menjen el.
- Kérlek. Én...szeretlek ..-amikor ezt kimondta a szívverésem ötszörösére gyorsult. - Jó. Most magadra hagylak, de holnap mindenképp beszélnünk kell.
Hallottam, hogy Harry ki ment az ajtón bizonyára idegesen, mert becsapta maga mögött. Nekem csak az a szó csengett újra meg újra a fejemben: szeretlek.
Akkor talán mégis szeret??

2012. február 24., péntek

11.fejezet

Sziasztok!!
Nagyon szépen kérlek titeket, hogy egy komit ejtsetek a fejezet végéhez.. Nagyon értékelném. Köszii:D♥
Puszii: Wiwii

 /Sarah/
 Mindenki ott volt a kocsiban a banda többi tagjai is. Úton a stúdió felé azon gondolkoztam: Nem is akarom ezt az egészet. Nincs jó hangom. Nagyon nagy égés lesz ez Harry, és a fiúk előtt. Úr Isten! Nem, ez nekem nem fog menni. Azt se tudjuk, hogy mit kell énekelnünk, és még sose voltunk ilyen helyen. Meg a turné. Azt tuti nem vállaljuk be.
Nagy gondolatmenetemnek Harry vetett véget.
- Jól vagy Sarah? -kérdezte aggódó hangnemben. Először sz gondoltam hazudok neki, de az most mit segítene? Így hát az igazat mondtam. Bizonyára látszott rajtam, hogy nagyon ideges vagyok, és talán egy kicsit mérges is Harryre.
- Nem igazán. De TALÁN túl élem.-érősen kihangsúlyoztam a talán szót.
- Nyugi. Nem lesz semmi baj, én itt vagyok melletted.
Erre csak egy mosollyal jeleztem, hogy egy kicsit megnyugodtam, de vallójában nem így volt. Nagyon bennem volt a srtessz. Semmi nem segített volna. Kivéve az, ha Harry azt mondja: Hagyjuk az egészet. Tudtam, hogy ez úgy se fog megtörténni, így inkább néztem London utcáit.
- Holnap mit csináltok lányok? -kérdezte Zayn, de ez inkább szólt Debbynek, mint nekünk.
- Még nem tudjuk.-válaszolt helyettünk Debby.
- Kéne csinálni holnap valamit. Az egész napunk szabad.-mondta az eddig csendben ülő Niall.
- Mozi? Pizza? Vagy esetleg elmehetnénk a London Eye-hoz.-adtam ötleteket a többieknek.
- London Eye.-vágta rá Louis.- Ott van sok Kevin rokon.
Erre mind annyian hangos nevetésbe törtünk ki. Az út másik fele is hasonló képen telt. Louis mondta a vicceket, mi meg apró megjegyzések mellett csak nevettünk az egészen.
                                                                       * * *
Oda értünk a stúdióhoz. Már a parkolóban remegett kezem-lábam. Nem tudtam semmit...
- Harry?!- kérdeztem Harryt, de fogalmam se volt, hogy mért mondtam.
- Mi a baj? -kérdezett vissza Harry.
- Forduljunk vissza. Nem akarok bemenni. -lehet, hogy most nagyon félénknek hisz, de én ezt nem tudom megcsinálni. Harrynak csak ez volt a válasza:
- Nyugi.
Ahogy egyre közelebb, és közelebb értünk a bejárati ajtóhoz, egyre nagyobb gyomorgörcsöm lett. A recepción a srácok azonosították magukat, majd egy hosszú folyosó fele tartottunk. Beléptünk az ajtón, és megtorpantam. Meg kell csinálnom lehet, hogy ez a nagy lehetőség számomra. Már csak azért is meg kell csinálnom. Biztatgattam magam, és volt is értelme.
- Akkor kik fognak énekelni? -kérdezte Adam. Persze a nevét is onnan tudom, hogy köszöntek neki a fiúk.
- Ők.-mutatott ránk Liam.
Én csak vettem egy nagy levegőt, majd összenéztünk Vanessával, de ez hamar meg szakadt mivel ő oda ment Liamhez, én se akartam egyedül ott állni így én is odamentem Harryhez.
- Minden oké??
- Persze. Teljesen nyugodt vagyok.
- Látom.
- Akkor akár jöhetnek is a hölgyek.- szólított minket Adam.
- Úr Isten! -nem csak ennyi volt a reakcióm.
- Igen. Tényleg nyugodt vagy.-hallottam Harry hangját, de nem foglalkoztam vele.
Adam odajött és a kezünkbe nyomott egy lapot, amin egy dalszöveg volt. Pontosabban: One Direction Moments. Nem igazán lepődtem meg. Még jó, hogy gyakoroltuk karaokeba, és a kocsiba.
Adam bevezetett, és elmondta a legfontosabb tudnivalókat. És bele is kezdhettünk a számba.
Vanessa kezdte a számot. Ez csak nekem volt jó, mert addig ráhangolódtam a számra. Nagyon szépen kezdte a számot Vanessa, amikor én jöttem kicsit megijedtem, de ez hamar elment. Belekezdtem az én részembe és minden idegesség ami addig bennem volt, elhagyta a testem. Nagyon nem is koncentráltam a arra, hogy elronthatom csak a szöveget néztem, és énekeltem. Az utolsó sorokat énekeltük amikor megpillantottam egy ismeretlen alakot, de mindent kizártam. Csak én , és a zene. Befejeztük a számot, és mindenki tapsolni kezdett. Mi megcsináltuk a jellegzetes pacsizásunkat, majd kisétálunk a többiekhez.
Harry azonnal oda futott hozzám, és felemelt.
- Nagyon jók voltatok.-mondta nekünk biztatóan Harry.
- Igen tényleg jól nyomtátok.- szólt közbe a szőke hajú Niall is.
- Nem volt rossz.- mondta Louis.
- Igen nekem is tetszett. -jött oda az ismeretlen alak. -Bocsánat, én be sem mutatkoztam. Bob vagyok! A fiúk menedzsere.
- Én Sarah vagyok.
- Én pedig Vanessa. -mutatkoztunk be Bobnak. Amit már megtudtunk, hogy a fiúk menedzsere.
- Nem tudom ti mit beszéltetek meg, de szerintem jöhetnek ők is.- beszélt a menedzser a bandának.
- A fiúk beleegeztek. -mondta Liam.
- Mibe egeztek bele? Én nem értek semmit.- néztem körbe  az ott álló embereken.
- Elmagyarázom. -mondta Harry. - Azt eszeltük ki, hogy csinálnánk egy duettet. Sara, én, Liam és Vanessa. És így eljöhetnétek velünk turnézni is akár, és bemutathatnánk ezt a számot.
- Nem is tudom.-adtam bizonytalan választ.
- Kérlek Sarah.- Harry nézett rám boci szemekkel. Nem tudtam neki ellen állni.
- Oké.Vanessa?
- Rendben van.
- Akkor majd a részleteket megbeszéljük, de most a fiúknak fotózásra kell menniük.- mondta Bob.
- Nem baj, ha nem tudunk titeket haza vinni?-kérdezte Liam.
- Nem dehogy.
Adtam Harrynek 2 puszit az arcára, majd a többieknek is.
- És ölelést nem kapok? -kérdezte be durcizott képpel Harry.
- Ja bocsi. Kapsz persze. 
Odamentem és megöleltem. Ami után elköszöntünk mindenkitől, elindultunk a buszmegálló felé....   

2012. február 20., hétfő

10.fejezet

Sziasztok!!
Már 2000 látogató..:DD köszönöm.:)♥




/Zayn/
Miután Harryék elmentek a partra, én Debbyvel elmentünk sétálni. Az utat nagyon csendesen tettük meg. Nem tudom, de már az első perctől kezdve kerestem Debby társaságát. Meg akarom ismerni közelebbről, és meg többet megtudni róla. Amikor vele aludtam, én is meglepődtem magamon, de úgy aludtunk el, hogy közbe átkaroltam. De nem ellenezte és ez jó pontnak számít. Gondolom. Debby nagyon titokzatos, és csendes lány, vagy csak velem viselkedik így? Annyira bele merültem a gondolataimba, hogy nem is tudtam hova megyek, csak mentem előre.

- És hova megyünk? -kérdezte Debby megtörvén a csendet.
- Meg mondanám, ha tudnám. -nevettem fel, mire ő is nevetni kezdett.- Nekem itt is tökéletes. -mutattam rá az egyik gyönyörű szépen ápolt parkra.
- Nekem is.
Odamentünk a parkhoz és leültünk egy szökőkút szélére. Nagyon szép volt a látvány. Gyakrabban is jöhetnénk ide.
- Ez nagyon szép. Voltál már itt??
- Nem. De nem is tudom, hogy hagyhattam ki. Mondjuk mostanság elég sok volt a munka, és alig volt pár óra szabadidőnk.
- Hallottam, hogy terveztek egy újabb turnét. Az mikor lesz?
- Nem tudjuk. Valószínű, hogy 1-2 hét. -erre csak Debby egy szomorú fejet vágott.
- Hiányozni fogok?-kérdeztem tőle a szemöldökömet húzogatva.
- Talán.
- Mi az, hogy talán?
- Akkor igen. Ez így megfelel ?
- Sokkal jobb.
Még nagyon sokat beszélgettünk, és megtudtam róla mindent amit tudni akartam. A beszélgetéssel,  megy az evéssel. Mert közbe mentünk a meki-be eszméletlenül elment az idő. Bezzeg ilyenkor a mutató csak úgy száguld körbe-körbe. 5 órát mutatott ezért elindultunk Sarahék háza felé.

/Harry/
Nagyon jól éreztem magam Sarahval. Kár,hogy nem tarthatott öröké. Egyszer mindennek vége kell, hog y legyen. Nálunk is most jött el ez a pillanat. Muszáj volt ki menni a vízből, bármennyire is nem akartuk ezt a műveletet elvégezni. Haza felé a kocsiban énekeltük pár számot. Én csak a lányokat figyeltem, hogy milyen jó hangjuk van. Jó néhol kicsit havim volt, de ezen lehetne javítani.
- Ti énekeltek valahol ? -néztem Sarahra.
- Ja. Max a fürdőbe zuhanyzás közben.- mondta kicsit elviccelve a gondot Sarah.
- De most komolyan. Nincs rossz hangotok.
- Ha még jó hangunk is lenne...
- Ami van. -vágtam bele Vanessa mondatába.
- Mire mennénk vele?!
- Sokra.-Liam is mellém állt.

/Sarah/
Igazából egyszer jelentkeztünk Vanessával az iskolai Ki mit tudra, csak elfelejtettük megtanulni rendesen a szöveget, és leégtünk az egész iskola előtt. És ha ez még nem lett volna elég, én elkezdtem magunkat kimenteni a helyzetből, de közbe Vanessának is eszébe jutott. Egyszerre kezdtünk el énekelni, két különböző részt. Ránéztem Vanessára jelezvén, hogy meg ne, említse a dolgot. Persze ő azonnal vette a lapot, és rábólintott. Az volt életem legcikisebb pillanata.
Soha nem beszéltünk róla senkinek,  mert ő ki költözött Angliába, én meg átmentem egy másik suliba. Láttam, hogy Harry nagyon komolyan érdekli ez az éneklés téma, de én azóta a perc óta már csak a fürdőbe éneklek.
- Csak egy demó. Kérlek.-kérlelt Harry, de én nem adtam meg magam olyan könnyen. Csak amikor már vagy huszadjára kérte, beadtam a derekam. Annyira meggyőzőek tudnak lenni azok a szemek..
- Jó. Akkor holnap reggel, kimegyünk a barátnőd elé, és utána irány a stúdió.-nem lehet igaz, hogy Harry tényleg el olvasta az üzeneteimet.
- Nem holnap jön, majd csak holnap után. -javítottam ki Harry-t.
- Niall-nek és Loui-nak amúgy sincs még barátnője.-mondta Harry.
- Mért neked van?-néztem rá kérdőn, mire ő a tarkóját kezdte vakargatni.
- Talán..van... Ha te is úgy gondolod.. -én erre csak egy mosolyt küldtem.
A házunk elé le parkoltunk.
 - Akkor holnap találkozunk.-mondta Harry és nyomott egy puszit az arcomra, és átölelt-
Megvártam ameddig Vanessa is elbúcsúzik Liam-től, majd bementünk. Persze egyből a szobám felé mentünk kibeszélni a napunkat. Amikor hirtelen Debby lépett be, és így már 3-man fojtattuk.

                                                                        ***
Reggel a telefonom csörgésére keltem ami vagy 5 méterrel az ágyam mellett heverészett a földön.
- Megyek már. -beszéltem a telefonomnak.
- Igen? -szóltam bele a telefonomba.
- Jó Reggelt ! -hallottam meg Harry hangját a fonal túlsó feléből.
- Jó Reggelt ! Mért hívsz fel hajnalba?
- Drágám már dél van. Ja és nagyon fontos ügyben hívlak.
- Mond gyorsan.
- Beszéltünk a menedzserünkkel és azt mondta, hogy meghallgatna kiteket, és ha jók vagytok akár jöhetnétek velünk turnézni is.
Amikor ezt Harry elmondta egyből el szállt az álom a szememből. Ez lehetetlen mi erre még nem állunk készen.
- Harry. Nem hiszem, hogy ez jó ötlet lenne.
- Jó. Akkor ma délután ott vagyunk.
Hallottam a háttérből: A répát, a répát ne felejtsd el.
- A barátnőd szereti a répát?
- Honnan tudjam. Biztos.
- Jó akkor ma délután. Legyetek készen.
Gyorsan lerohantam a nappaliba elújságolni a hírt. Vanessa nagyon örült neki, ha másért nem azért mert legalább ma is találkozhatott Liam-el. Fogalmam se volt, hogy örüljek-e vagy sírjak. De nem volt sok ídöm így felmentem az emeletre, és választottam valami egyszerű ruhát.

2012. február 18., szombat

9.fejezet

Sziasztok ! Már rég nem írtam, de feleslegesnek tartottam..
Nagyon szépen köszönöm, hogy összehoztátok nekem a több mint, 1000 látogatót... Nagyon jól esett amikor megláttam... Még egyszer köszönöm.:D
Jó olvasást és komikat kérek!! :))
Puszii: Wiwii ♥♥

Sarah Parker

Amikor már Vanessa is ott volt, és látta a mi kis művünket, azt hittem le ordítsa a fejünket, de nem. Nevetett az egészen.
- Most jut eszembe. Akkor jöttök a partra?
- Én benne vagyok. -mondta Vanessa.
- Akkor én is. -értett egyet Liam.
- Szerintem, reggelizünk és akár mehetünk is.
- Oké! De hol van Harry? - mondta Liam.
- Nem tudom eltűnt, de megkeresem. -válaszoltam Liam-nek.
- Jó. Mi addig megterítünk. . mondta Vanessa.
Felmentem az emeletre. Benéztem mindegyik szobába, de sehol sem találtam. Már csak az én szobám maradt hátra. Font beléptem az ajtón amikor Harry jött ki.
- Te meg mit keresel a szobámba?
- Téged, de nem találtalak.Annyit tudok, hogy megkedveltél.
- Te elolvastad az üzeneteimet? -kérdeztem tőle mire ö megrázta a fejét.
- Ha mind1. Mennyünk le reggelizni és utána irány a part!
- Rendben.
Tudtam, hogy elolvasta az üzenetemet, de valahogy nem tudtam rá haragudni. Lehet, hogy a csodaszép szemei miatt, vagy a gyönyörű mosoly volt az átka.... Mindenki megreggelizett, és felmentünk öltözni. Én és Harry a szobám fele indultunk el , míg Vanessa és Liam a vendég szoba felé vették az irányt.
- Melyiket vegyem fel? A kéket, a lilát, a zöldet vagy a feketét?-kérdeztem Harry-t, hogy válaszon a fürdőruháim közt. Hosszas gondolkodás után rámutatott a lilára .
- Ezt.
- Oké. Ha a kéket mondtad volna akkor is a lilába mennék.
- Akkor meg minek kérdezted?
- Hát csak úgy. De most én bemegyek te meg itt megvársz. Oké?
- Jó. Mér mit gondoltál majd bemegyek amikor öltözöl?
Én erre csak a szememet forgattam meg majd bementem felöltözni. Felvettem a fürdőruhát, arra rá a rövidnadrágom és a, fekete fehér csíkos toppom. Kivasaltam a hajam, fogat mostam, és feltettem magamra egy kis sminket.
- Kész vagyok. -mentem ki Harry-hez, aki már szerintem nagyon unhatta magát.
- Mit csináltál ennyi ideig??
- Felöltöztem.- adtam meg az egyenes választ Harry-nek.
- Menj le addig én is át öltözöm.
Bólintottam, majd zsebre tettem a telefonomat, és egy kis pénzt. Lefelé a lépcsőn megbotlottam. Jellemző. De szerencsére pont jött Liam és rá estem.. Hát nem lehetett valami kellemes neki.
- Ezt még a csikizésért.- mondtam Liam-nek aki csak a hasát fogta.
- Jól van ezt most már tisztáztuk. És ti készen vagytok már?
- Én igen, de Harry még öltözik. És ti?
- Vanessa még a fürdőben van.
Akkor most kihasználom az alkalmat, hogy beszélgessek egy kicsit Vanessáról.
- Liam?
- Igen.
- Neked bejön Vanessa?
Liam erre a földet kezdte bámulni. És egy kis gondolkodás után megadta a kérdésemre a választ.
- Igen. De... tudod volt nekem régebben egy barátnőm, aki ugyan ilyen One Direction fan volt, mit Vanessa. És csak kihasználta a hírnevemet. Azt hittem, hogy szeret, de még sem. És most ugyan ettől félek, mert kezdek bele szeletni, és.....
- De Vanessa nem ilyen, hidd el én nagyon jól ismerem, és soha az életbe nem ártana olyan embereknek akik szeretik őt. És főleg nem neked.
- Nem is tudom, hogy gondolhattam Vanessáról ilyeneket, de az előző barátnőm nagyon megbántott, és azóta félek újra szerelmes lenni.
- Én teljesen megértelek, és ezzel nem azt akarom mondani, hogy menj oda Vanessához és kérd meg, hogy legyen a barátnőd..de Vanessa nem ilyen lány, és bennem megbízhatsz akár milyen problémád van akár Vanessával akár valami mással, rám számíthatsz, és Vanessában is teljesen meg lehet bízni.
- Köszi Sarah. Ezzel most nagyon sokat segítettél.
Amire véget ért a beszélgetésünk már mindenki készen állt az indulásra.
                                                                         ***
Le értünk a partra, nagyon meleg volt. Ez itt Angilában nem megszokott dolog. Kértünk négy napozóágyat meg egy pokrócot is hoztunk magunkkal. Liam leterítette a pokrócot, mi meg Harry-vel gyorsan elfoglaltuk.
- Bekened a hátam? -nyomtam oda Harry-nek a naptejet.
- Persze.- Harry adott egyértelmű választ és egy hatalmas vigyor kerekedett az arcán.
Olyan jól esett ez a pár perc amíg Harry kente a hátamat.
- Most pedig bejössz velem a vízbe.
- Most?? Nem most, nem.
- Hát jó de akkor majd később bejössz velem ugye?
- Igen.
Nagyon furcsa volt hogy nem kezdett ott el nekem nyafogni, hogy menjek. Láttam, hogy Vanessa se ment be a vízbe, így oda mentem mellé.
- Olyan édes nem? -mondta Vanessa aki szinte elolvadt Liamtől.
Néztük ahogyan fröcskölik egymást, meg valami egészen idióta táncot táncolnak. Nem komplettek az egyszer biztos. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy valami elállja a napot, de lusta voltam kinyitni a szemem. Igaz, hogy a napszemüveg is a fejemen volt de annál sötétebb lett. Amikor már nagyon zavart a sötétség kinyitottam a szemem,de abban a pillanatban Harry felkapott a kezébe és befutott velem a vízbe.
- Harry!!! Nee!! Engedj el!!
- Oké! -erre meg beledob a vízbe.
- Ezért még kapsz.
Beleugrottam a nyakába, ami nem volt túl jó ötlet mert mind a ketten beleestünk a vízbe. Mi nagyon jól szórakoztunk Harry-vel.

/Liam/
- Vanessa. Te nem jössz?
- Majd később. Milyen jól elvannak együtt. -mutatott Sarahra és Harryre Vanessa.
Most ezzel azt akarja mondani, hogy nincs el velem??
- Na gyere már be. Tök jól el leszünk.
- Én inkább most beszélnék egy kicsit veled.
- Oké miről akarsz beszélni?
- Rólunk. Úgy értem, hogy én már téged nagyon közel engedtelek magamhoz és nem szeretném ha csak játszanál velem.
- Én nem játszom. Hidd el, én....nem is tudom de kezdek beléd szeretni..
Nem tudtam mit csináljak, de jött az magától is. Megcsókoltam.

2012. február 14., kedd

8.fejezet

Reggel már a többiek fent voltak, de én még aludtam. Amikor lementem Vanessa már csinálta a reggelit, de nem sok sikerrel Liam folyton követte minden lépését, bár ahogy elnéztem Vanessát nem igen zavarta a dolog.
- Jó Reggelt Kicsim! -mondta Harry. -majd megcsókolt.
- Neked is Jó Reggelt!
- Tegnap hamar elaludtál.
- Igen. Nagyon lefárasztottatok.
- Na és ma mit akarsz csinálni ?
- Le mehetnénk a partra.
- Oké! Ismerek egy jó helyet, ahol a rajongok nem fognak zavarni.
- Az úgy tökéletes lesz.
Majd oda mentem Zayn-hez megkérdezni, hogy jönnek- e a partra, de nem akartak. Liam-hez is odamentem.
- Szia!
- Szia! Nem akartok Vanessával lejönni a tengerpartra?
- Nem tudom, majd megkérdezem Vanessát.
- És mit csináltatok tegnap este? Hallottam, hogy vagy 50 -szer le fel járkáltatok.
- Semmi különöset. Nem tudtunk elaludni, és lementünk enni és Vanessa elvett egy olyan képet amikor kb 5 éves voltam, és nem akarta visszaadni ezért elkezdtem kergetni. -mosolyodott el Liam.
- Ja értem. És hol az a kép?
- Elraktam! Visszamegyek Vanessá-hoz olyan aranyos amikor mérgelődik. -erre szinte az egész arca piros lett.
- Szegény csaj. Kikészíted! -csak ennyit mondtam majd visszamentem Harry-hez.

- Na? Mit mondtak?
- Zaynék nem jönnek. Liamék meg még nem tudom.
- Mikor indulunk?
- Reggeli után. -mondtam Harry-nek majd egy puszit adtam az arcára.
Mivel még nem volt kész a reggeli, és ha én odamennék csak rontanák a helyzeten, felmentem és megnéztem a facebookom. Láttam, hogy a Svédországi barátnőm írt.

Kate Bertin :
Sziia! Nagyon hiányzol már. Mindenki hiányol itt és sose vagy fenn ezért inkább gondoltam irok neked, hátha egyszer megnézed ez a nyavalyás facebookot. Annyi minden történt velem közte az is, hogy szakítottunk Philp-el.:S Na és veled mi van? nem tudlak elérni..:SS

Sarah Parker :
Sziia.. igen mostanában kicsit zsúfolt napjaim vannak...

E-közbe Kate feljött így folytattuk a beszélgetést.

Nagyon sajnálom, hogy szakítottatok...:S Kár, hogy most nem lehetek ott veled..
Kate Bertin:
Túlélem.. valahogy..://De most beszéljünk rólad. Megismerkedtél már valakivel?
Sarah Parker:
Igazából..Igen.. Harry-nek hívják és nagyon rendes srác. Már többször is megcsókolt és ma is vele aludtam.. :D nagyon megkedveltem, de félek , hogy ő nem így érez.... :/
Kate Bertin:
Harry?? :D Nyugi minden rendben lesz... de azért kell veled sürgősen beszélnem mert... hát.... nem-e lenne nagy gond, ha  odaköltöznék hozzátok pár napra?? Tudom, hogy sokat kérek, de már meg van a jegy..

Sarah Parker:

Te most viccelsz persze, hogy ide költözhetsz!!! :DD Anyu úgy se lesz itt legalább még két hónapig...miatta utaztunk ide... és mégis.. én itt vagyok ő meg fogalmam sincs, hogy hol van....:D

De mikor jösz??
Kate Bertin:
1 hét.. de akkor tényleg nem baj??

Sarah Parker:
Nem dehogy is.:D Gyere nyugodtan...

- Sara lejönnél egy kicsit? -kiabál fel Liam.
- Persze, megyek!

Bocsi most mennem kell... majd még beszélünk.. Sziia puszii vigyáz magadra!

- Igen? Mond!
- Vanessa elment telefonálni és addig rám hagyta a palacsinta sütést..
- Úr Isten! Add ide!
- De várj most egész jól megy.

Liam nem akarta odaadni a sütőt és kivettem a kezéből ami nem úgy sült el ahogy akartam. A palacsinta kirepült és a csilláron landolt..

- Látod mondtam, hogy add oda..
- Igen?
Nem vagyok csikis, de Liam nagyon jól tud csikizni, és majd meg haltam a nevetéstől.
- Liam hagyd abba! -parancsoltam rá.
- Jól van.
Majd el engedte a derekam és abbahagyta a csikizést..

HARRY:

 Kimentem a folyosóra, de Sarah nem volt sehol. Ezért bekopogtam a szobájába. Hallottam valami sikongatásokat lentről, de biztos Liam és Vanessa voltak azok.

Kopogtam hármat, de nem nyitott ajtót, ezért bementem. Láttam, hogy a laptopja fel van nyitva, de ő sehol se volt. Már épp indultam kifele mikor jelzett a készülék, hogy levele jött. Tudom, hogy nem szép dolog de nem tudtam ellenállni. Facebookon volt, és valami Kate- val beszélt. Meg láttam a nevemet és muszáj volt elolvasnom, hogy mit írt rólam......



2012. február 12., vasárnap

7.fejezet

Nagyon meglepődtem..
- Hát ti meg? -vontam kérdőre a fiukat.
- Csak gondoltuk benézünk, hogy ne legyen unalmas az estétek. -kacsintott rám Harry . Ja és mellesleg One Direction? Azt mondtad: Elmegy.
- Most ezt raktuk be, és azt mondtam, hogy egész jó. Az már nálam félsiker..
Ránéztem a lányokra, de ők még nagyban táncoltak.
- Vanessa, Debby!
- Debby a barátnőd érdeklődött Zayn.
- Igen, ma ismertük meg egymást.
- Értem..
Még a vak is észrevette, hogy Zaynt érdekli Debby.
- Vanessa, Debby!! -kiabáltam be a nappaliba.
Dabby gyorsan lehalkította a zenét és odaszaladt Zayn elé.
- Szia! Debby vagyok!
- Szia ! Én Zayn vagyok.
Majd 2 percig csak egymást bámulták, mi meg őket..
- Na igen Ő itt Vanessa! Vanessa ő itt Zayn.. -törte meg a csendet Harry.
Én pedig Harry -mutatkozott be Debby-nek.
- Na, és mi a program? -kérdezte Liam.
- Karaoke.. -válaszoltam a kérdésére.
- Akkor hajrá! One Direction? Az nekünk nagyon megy! -jelentette ki Harry.
- Harry! Ennél nagyobb önbizalmad nem is lehetne. -mondta Zayn.
- Most mér? Én csak az igazat mondtam.
- Oké Harry! Legyen úgy! -mondta Liam miközben Harry fejét ütögette.
- Akkor mehetünk énekelni? -kérdeztem.
- Persze! -mondták a lányok.
- De nincs annyi mikrofon, ezért párba kell lenünk.
- Én veled leszek. -jelentette ki Harry nekem.
- Oké!
- Én pedig veled Vanessa. -mondta Liam.
- Akkor én meg veled Debby. - mondta Zayn.
Elkezdtük az éneklést. A One Thing című számot kezdtük el énekelni. Nagyon a mikrofonokat nem is használtuk már a végére. Elénekeltünk már vagy 7 számot biztos. A torkom már fájt. Le ültünk az asztalhoz.
- Én éhes vagyok. -mondta Liam
- Ja én is. -vágtam rá egyetértően.
- Akkor rendeljünk pizzát! -javasolta Harry.
- Rendben!
                                                                      ***
Mindenki jól lakott, eldöntöttük, hogy kimegyünk a jakuzziba.
- Mindjárt jövünk, csak felvesszük a fürdőruhát. - mondtam a fiuknak.
- Ajj.. Azt hittem mehetünk mi is.
- Hát most tévedtél! -mondtam neki majd nyomtam egy puszit az arcára.
- Lányok nekem nincs itt fürdőruhám! -mondta Debby.
- Majd adok. Látod, én mondtam, hogy hozzál fürdőruhát.
- De nekem sincs.
- Mondtam, majd adok mind a kettőtöknek. Még jó, hogy van vagy 15db.
Ami után kiválasztottuk a ruhákat, lementünk. A fiúk csak úgy bámultak minket. Persze már ők is levették a pólóikat. Valahogy éreztem, hogy terveznek valamit. Leértünk a lépcsőn és Harry engem, Liam Vanessát, Zayn pedig Debbyt felkapott és kivitt. De nem a jakuzziba dobott, hanem a medencébe. Szerencsére, én el tudtam kapni Harry kezét és ő is jött velem be a vízbe..
- Hát Harry ez nem úgy jött össze ahogy tervezted. -kiabálta Liam.
- Igen? -kérdezte Vanessa. Azzal a mozdulattal Vanessa belehúzta Liam-et a vízbe.
- Na ezt még vissza kapod! -mondta Liam.
- Igen? És mégis mit akarsz csinálni?
Abban a pillanatban Liam felvette Vanessát a nyakába, és eldobta.
- Liam!! -kiáltott rá Vanessa, de semmi értelme nem volt.
- Zayn, te nem akarsz bejönni? -kérdeztem tőle.
- Nem.
Harry és Liam összenéztek, majd bólintottak egyetértően. Ki szálltak a vízből, és egy kis kergetés után Zayn is beledobták. Így már mindenki bent volt. Sokat hülyéskedtünk, és 10 éves gyerekek módjára viselkedtünk. Kiszálltunk a medencéből, és gyorsan a házba siettünk, mert nagyon hideg volt.
- Akkor most jászunk kérdezz- feleleket?
- Vagy Felelsz vagy merszet. - vágtam bele Vanessa mondatába.
- Persze, imádom ezt a játékot! -mondta Harry.
- Harry, nem úgy játszunk, hogy le kell venni valaminket, ha nem válaszolunk vagy nem csináljuk meg a feladatot. -mondta Vanessa.
- Vanessa, ezzel most elvetted a kedvem a játéktól, de még így is játszhatunk. -jelentette ki Harry.
- Jól van akkor kezdjük! -javasoltam majd mindenki rábólintott.
Körbeültünk, és Liam megpörgette az üveget. Zayn-re mutatott.
- Felelsz vagy mersz ?
- Felelek!
- Akkor: Melyik az a lány közölük. -mutatott körbe rajtunk.- akivel jelenpillanatban járnál ?
- Debby! -hallottunk gyors és egyszerű választ.
- Óó. Köszönöm!-mondta Debby.
- Zayn pörgetett, és rám jutott a sor.
- Felelsz vagy mersz ?
Nehéz volt kimondani, de mertem.
- Merek!
- Ah.. Bátor lány vagy. Csókold meg Harry-t.
- Zayn! Imádlak! -mondta Harry, Zayn-nek.
- Tudom.
- Jól van!
Odamentem Harry mellé és meg csókoltam.
- Oké. Elég lesz! -mondta Zayn, de mi nem hagytuk abba...
Ránéztem Harry-re és egy mosolyt. Vissza akartam menni a helyemre, de megfogta a derekam és beleültetett az ölébe.
- Harry ez így nem lesz jó. -mondta Liam. -nem tudjuk majd eldönteni kire mutat az üveg.
- De jó lesz ez így. -mondott ellent Harry, Liam-nek.
 - Nekem jó. -mondtam.
Ami után már Liamék is túl voltam a csókon. Elérkezett a lefekvés ideje. Már vagy hajnal 4 lehetett, és nagyon fáradtak lettünk.
- Én Sarah-van alszom! -jelentette ki Harry.
- Azt gondoltuk! -mondta Zayn.
- Oké! Én meg Vanessával! -mondta Liam.
- Én természetesen Debby-vel.
Mindenki külön szobába ment a kiválasztott emberrel. Én is bementem Harry-vel a szobába.
- Én bemegyek átöltözni, te addig itt maradsz! Jó?
- Oké!
Bementem a fürdőszobámba majd átvettem a nagyon rövid gatyámat, és egy toppot.
Amikor kimentem Harry már bent feküdt az ágyamban. Én is befeküdtem mellé.
Az ágyban még beszélgettünk egy kicsit de hamar elaludtunk.....



2012. február 11., szombat

6.fejezet




Elmentek a fiúk egyből behúztam Vanessát a szobámba.
- Na mesélj el mindent...  -mondtam neki mire ő csak egyre pirosabb, és pirosabb lett.

Vanessa

- Hát.. hol is kezdjem... vagy háromszor megcsókolt.. azután kimentünk a medencébe fürdeni, és beledobott a vízbe.. Annyira édes volt.. Együtt fürödtünk, ja és a te fürdőruhádat használtam.

Aztán szünetet tartottam, és visszagondoltam arra a bizonyos pillanatra amikor kimondta, hogy még egy napja se ismer és belém esett... Ez nem lehet igaz nagyon nagy mákom van. Lam Payne belém esett?? Hogy lehet valakibe 1 nap alatt belesni.... Nem értem, de lehet ,hogy nem gondolta komolyan sőt biztos.
Amikor ezt elmondtam Sarahnak, csak nézett rám nagy szenekkel jelezvén, hogy mi van??

- Én is nézhettem ki amikor Liam kimondta.
- Ez hihetetlen nem? Minden ott kezdődött, hogy felültem arra a nyamvadt gépre, és találkoztam vele...
- Ja tényleg ha már itt tartunk veletek mi van?

Sarah

- Engem is megcsókolt, de másodjára már én őt. Szerinted nem gáz? Lehet, hogy nem is akarta.
- Mért lenne gáz. Biztos vagyok benne, hogy akarta. Ahogy reggel áradozott rólad..
Én csak elmosolyodtam majd kérdőn néztem barátnőmre.
- Mind1, nem lényeges.
Nekem nagyon is lényeges volt, de ha nem mondja el akkor ne mondja..
- Ma nem tartunk egy kis pizsi bulit??
- Tarthatunk, de nincs itthon semmi el kéne menni bevásárolni.
- Menjünk.

Liam

- Lam!! Halóó!! El ne olvadj itt nekem!
- Mivan?
- Semmi. Csak úgy nézel ki mintha most láttál volna meg egy tündért... Mitől vagy ilyen jó kedvedbe?
- Tündért??
- Jól van! Rögtönzés volt. Na de tényleg!
- Megcsókoltam!
- Az király!!
- De ez nem minden. El mondtam neki, hogy belé estem.
Harry erre úgy elkezdet röhögni, hogy azt hittem ott helyben megfullad.
- Mi bajod van?
- Belestél?? Hát ez nagyon nagy volt Liam..
- De most komolyan.. Tiszta hülye vagyok!
- Hát igen!
- Most azt kellet volna mondanod, hogy : Dehogy vagy Liam. Nagyon jól tetted, hogy elmondtad neki. Végül is ha ezt mondtad volna Rád se ismernék.
Jobban belegondoltam, és már én is röhögtem.
Amikor nagy nehezen abba hagytuk a nevetést megkérdeztem. Mi van vele és Saraval.
- Hát.. megnéztünk egy filmet, aminek a fele beszélgetésben végződött. Aztán megcsókoltam. Utána pedig ő is engem.
- Ennek egy ember nagyon nem fog örülni.
Amikor ezt kimondtam egyszerre vágtuk rá mind a ketten.
- LOUI!!!

Sarah

Amikor végeztünk a bevásárlással odamentünk fizetni. Egy nagyon aranyos kb velünk egy idős lány állt a pénztár mögött. Mivel nem volt senki a bloltban rajtunk kívül így elkezdtünk beszélgetni vele. Vagyis inkább ő beszél hozzám.
- Úr Isten!! Te vagy Harry Styles barátnője?
Annyira meglepődtem a hallottakon, hogy meg se bírtam mukkanni. Vanessa ütött hátba.
- Mi? Nem. Ezt honnan vetted?
Azután a kezembe nyomott egy újságot, amin éppen ott nevetek Harryn, hogy tiszta habos lett az arca.
- LoL! - mondtam miután odaadta a lány az újságot.
- Szóval?? Jártok ?
- Nem, dehogy is... De ez akkor is nagyon vicces volt..
- Egyébként a nevem Debby.
- Az enyém Sarah. Ő itt pedig a barátnőm Vanessa.
Amikor már kicsit össze ismerkedtünk Sarah meghívta a pizsibuliba. Megbeszéltük, hogy nálunk találkozunk.
                                                                     ***

Elkezdődött a " pizsibuli ". Minden mert a tervek szerint. Hangos zene, és persze One Direction. Magam se hittem el, hogy ilyet mondok, de én raktam be. Amikor kiderült, hogy Debby-nek Zayn tetszik egyből azon voltam, hogy össze hozzam őket..
Aztán csengettek.
- Rendeltetek még pizzát? -kérdeztem a lányoktől.
- Nem!
- Én sem!
Gondoltam, hogy a szomszédok jönnek át panaszkodni a hangos zene miatt.
- Jól van lejjebb halkítom! -amikor ezt kimondtam, Harry oda jött hozzám és megcsókolt. Rájöttem, hogy nem a szomszéd áll az ajtó mögött, hanem 3 srác. Az egyik Harry volt a másik Liam és a harmadik Zayn....

2012. február 10., péntek

5. fejezet

Sziasztok! Mos úgy döntöttem hozom az 5.-et, de friss csak akkor lesz ha legalább van 3 komi.
Hajrá :D Jó olvasást !
Puszii: Wiwii

 /Sarah/
- Mehetünk? -kérdezte Harry.
- Persze. Amikor ezt kimondtam, megfogta a kezemet és úgy mentünk ki a kocsiig. Búcsúzáskép rákacsintottam a barátnőmre.
- Nah, és hova megyünk ?
- Fogalmam sincs. Hova szeretnél menni??
- Mivel úgy rángattak ki az ágyból elég éhes vagyok.
- Én is. Melyik étterembe menjünk?
- Hát... én most inkább Mcdonaldsba mennék.
Láttam Harry arcán, hogy nagyon meglepődött.
- Huu.. Akár hányszor randiztam valakivel, mindig étterembe kellett vinni. Hidd el én se vagyok oda a puccos helyekért.
- Akkor ez most egy randi? -vontam kérdőre Harryt.
- Mért is ne??
Elmosolyodtam. Éreztem, hogy pirulok, ezért inkább kifelé nézegettem az ablakon.
                                                                                ***
Kikértük az ennivalót, majd helyet foglaltunk a leghátsó asztalnál. De még így is oda jött egy két rajongó. Elég idegesítő volt, de kibírtam. Amikor már végre elkezdhettünk enni, Harry folyton a szemembe nézett, én pedig nem merem bele nézni. Csakhogy egyszer muszáj volt. Belenéztem a szemébe és magával ragadott. Szerencsére megcsörrent a telefonja. Amennyit hallottam a beszélgetésből, az annyi volt, hogy a mi házunk címét adta meg neki.
- Mért mondtad el a házunk címét? -nagyon kíváncsi voltam a válaszára.

- Csak mert Liam hívott: hog hol vagyok, mert el kellene menni érte. A haverjánál volt, és mondtam neki, hogy menjen oda hozzátok. Majd ott leszünk mi is.
- Szegény gyerek.
- Mért?
- Vanessa ki fogja készíteni.
- ÁÁ.. Túléli..
- Majd meglátjuk..

/Vanessa/

Valaki csöngetett. Meg is lepődtem, mert ha Sarah ért volna haza akkor ez a " kisebb városnézés" ahogy Harry fogalmazott nem is sikerült olyan jól. Hiszen ez az ő háza nem is kellene csöngetnie. Amikor már harmadjára csöngettek, kiabáltam, hogy nyitom már.
Kinyitottam az ajtót és ott helyben majdnem elájultam. Liam Payne.... Itt áll velem szembe. Ahogy elnéztem nem csak nekem akadt meg a szemem rajta, hanem az övé is rajtam.....

- Szia! Én...... Vanessa .. vagyok!
- Szia! Én pedig Liam.
- Gyere be! -csak kinyögtem végre. Kicsit furcsa lehetett, hogy kb egy 2 percig bámultam, de nem minden nap mondhatom el, hogy Liam Payne velem szembe áll olyan fél méter távolságra.

- Harry mondta nekem ezt a címet. Itt lakik Sarah?
- Igen!
- Te a testvére vagy?
- Nem a barátnője.
- Itt laksz te is?
- Nem, csak pár napot maradok.
- Aha, értem. Mit csináljunk addig ameddig nem érnek haza?
- Nem tudom...

Abban állapodtunk meg, hogy beszélgetünk egy kicsit. Megismerjük egy mást.

A nagy beszélgetésben teljesen elvesztettem az időérzékemet.
- És van barátod?
- Nincs. -na már itt tartunk akkor én is megkérdezem- Neked barátnőd.
- Nincs. -meg kell mondjam ebben a válaszban reménykedtem.
Belenéztem a szemébe és elvesztem benne..... Egyre közelebb kerültünk egymáshoz amit Harry zavart meg. Gyorsan szétugrottunk......

/Sarah/

Nagyon sok mindent átbeszéltünk. Elmondtam ni az égész életemet szinte, és ő is elmondta nekem. Nem is hallottam erről a One Directionról, de most már mondhatjuk azt is, hogy égész jó zenét játszanak. Nagyon elment az idő. Közbe- közbe pár fotós is odajött. Ennek nagyon nem örültem, de Harry megnyugtatott. Szegények nap mint, nap ezt kell átélniük.
- Szerintem menjünk. -javasoltam Harrynek, aki rá is bólintott.

                                                                                 ***
- Sziasztok! Megjöttünk! -köszönt Harry.
-Sziasztok köszönk vissza Vanessa majd Liam is.
- Sziasztok! Mi jót csináltok néztem rá Vanessára, és utána Liamre.
- Látod él még. -megszólalt Harry amire én csak felnevettem.
- Ilyen hamar megjöttetek? -kérdezte Liam.
- Hamar? Ránéztél te ma az órára ? -kérdezte Harry Liamtől.
- Öö.. Nem..
- Maradhatnátok még egy kicsit. -javasolta Vanessa.
- Nekem nincs ellene kifogásom. - mondta Harry pimasz vigyorral az arcán.
- Nekem sincs. -mondtam.
- Akkor maradjunk.
 
Miután eldöntöttük, hogy egy kicsit itt maradnak még a fiúk Liam és Vanessa felmentek. Mi és mi is az én szobámba.

- Szép szobád van.
- Köszönöm. Mit akarsz csinálni?
- Hát.... - ez úgy se tetszene. -mondta mire én csak a szememet forgattam meg.- Most jött ki egy ujj vígjáték. Megnézhetnénk azt.
- Jó de most nincs még kipakolva szinte semmi a dobozokból így kénytelek leszünk a laptopon nézni.
- Nekem az csak jó.... -mondta Harry körbenézve a szobán.

Rákerestünk a fimre, és lefeküdtünk egymás mellé az ágyamon. Nagyon közel egymáshoz... 
A film egyik felét végigröhögtük a másikat pedig beszélgetéssel töltöttük.
 
- Milyen jó, hogy hozzám szóltál azon a repülőn.....
- Akkor most nem lennél itt. -fejeztem be Harry helyett a mondatát.
- Pontosan. 

A fejemet felé hajtotta és megcsókolt.-egy öröké valóságnak tűnt, de sajnos nem tartott addig...

- Sarah bocsi.. csak nem tudom...
- Semmi baj..

Most én csókoltam meg.... Amit persze Liam szakított meg..

- Harry mennünk kell.. 5 kor fotózás, és fél 5 van...
- Basszus tényleg.... Sajnálom mennem kell majd holnap találkozunk..
- Oké..
  
Az a hatalmas vigyor még mindig az arcán volt, de nem csak Harrynek hanem Liamnek is.
Kikísértük őket az ajtóig, és Harry búcsúzásképp egy puszit nyomott az arcomra, Liam is Vanessának. 

2012. február 7., kedd

4. fejezet

Sziasztok!
Ahogy írtam komiba is mindennap próbálok frisst hozni. Hát itt is van. Ha már elolvastad a fejezetet, nyomj egy tetsziket vagy egy nem tetsziket Léccíí.. Nagyon fontos lenne. :D
Köszii!!!
Puszii:Wiwii



( Harry)
Vége lett a concertnek. Csak reménykedni tudtam, hogy nem meg el innen. 
- Mi van veled Harry?? Hova sietsz?? Csak nem megcsalsz ? -mondta Louis szomorú fejet vágva.
- Semmi.. csak sietnem kell... és az utolsó kérdést, majd két hét után tedd fel.
- Ooo--- tehát megcsalsz!!
A fiuk már a hasukat fogták a röhögéstől.
Csak érjek oda. Elkezdtem futni kifelé, de rájöttem, hogy ez pocsék ötlet volt. Rajongók, és fotósok százai rohantak oda hozzám. Én pedig gyorsan megpróbáltam vissza menni az öltözőbe. Gyorsan nyúltam a telefonomért.

(Sarah)
- Mehetünk? - kérdezte tőlem Vanessa. 
- Nem maradunk még egy kicsit? Nagyon szomjas vagyok, elmegyek hozok valamit inni.
A barátnőm a mentségeimet fülig érő mosollyal hallgatta végig.
- Melyik tetszik? - ennyire látható lenne....
- Semelyik. Miből gondolod?
- Túl régóta ismerlek már.
- Jó mind1 én elmegyek inni.
Az utam egy büféhez vezetett. Az úton folyton figyeltem, hogy Harry esetleg nem- e jelenik meg. Nem volt szerencsém, szinte már feladtam a dolgot amikor megláttam, hogy szinte az összes ember egy helyre tolakodik. Kifizettem a 2 vizet majd gyorsan követtem a tömeget. Hallottam Harry hangját kiabálni, de egy idő után már csak annyit, hogy "elment". Én akkor se adtam fel. Ügyesen belopóztam az öltöző folyosójába. Vagy hát gondolom az az lehetett, mert One Direction volt az ajtóra írva.
Amikor ott álltam az ajtó elé rájöttem, hogy mit csinálok én. Tiszta hülye vagyok.
Nyílni kezdett az ajtó én gyorsan elbújtam. Harry meg egy másik fiú a színpadról. Annyit hallottam, hogy Harry rólam beszél.
- Már biztos elment.
- Nem baj, itt vagyok neked én.
- Louis úgy szeretlek. -már mindketten szakattak a röhögéstől. Ezért gondoltam kihasználom az alkalmat, és lelépek. Csakhogy olyan ügyetlen voltam. Meglöktek egy seprűt és  az pedig a folyosóra feküdt. Úr Isten.. Hogy lehetek ekkora idióta.
- Ki van ott ? kérdezte gondolom Louis.
- Egy szellem. Ki lenne ott? Menjünk. 
Én gyorsan kiszaladtam, de Harry hátrafordult .
- Sarah ??? 
Nem lehet igaz.. nem mertem megfordulni.. uu de gáz..
- Harry.. Sz..i...a..a !- alig bírtam neki köszönni.
- Nah szóval ezzel a lánnyal csalsz meg? - mondta Louis.
- Kussolj máár.. ütött bele egyet a hasába Harry.
Én erre csak egy mosolyt küldtem felé. " Mecsalni?? "
- Mi a véleményed a One Directionról?
- Egész jó.
- Egész jó? Csak ennyi ?? -mondta Harry
Ettől a nevetőgörcs kerülgetett.
-Nem akarsz beszélgetni??
- Beszélgethetünk.
- Tehát mégis megcsalsz. 
Harry erre csak annyit mondott:
- Megtörténhet akármi. -és mám kacsintott. Annyira zavarba voltam az zöldeskék szemei miatt, hogy csak bambultam ki a fejemből.
- Amúgy Sarah ő Louis, Louis ő Sarah.
- Elvetted tőlem Harryt.
- Nem vettem el. -viccelődtem vele tovább.
- Még. Vágott bele a mondatomba Harry. Bejössz az öltözőbe ?
- Persze, de nemsokára mennem kell mert kint vár a barátnőm.
- Akkor hívd be őt is, de először mond meg hol laksz. Biztonság kedvéért. Addig gyere be.
- Fiuk ő itt Sara.
- Sziasztok.
Sorba köszöntöttek és bemutatkoztak ameddig Harry előkeresett egy lapot.
- Szia! Liam vagyok.
- Hi! Zayn. Te vagy Harry új áldozata?
- Nem vagyok süket. -kiabálta Harry.
Én csak nevettem rajtuk.
- Szia Niall vagyok.
- Meg is van. akkor gyorsan szólj a barátnődnek és gyere vissza.
- Rendben, akkor majd itt találkozunk.
Gyorsan kimentem megkerestem Vanessát. Majd vele együtt indultunk el a fiuk öltözője felé. El se tudta hinni, hogy találkozhat " jövendőbeli férjével" Liamel. Csak a bejáratnál akadtunk meg, mert most már kétszer annyi őr volt ott mind az előbb, és nem engedtek be.

                                                                        ***

Reggel arra ébredtem, hogy Vanessa ott őrjöng a fülembe, hogy kelljek már fel.
- Mi van már??
- El se fogod hinni. 
- Csak gyere le most rögtön.
- Jól van, jól van. Megyek már. 
Amikor le értem azt hittem ott esek össze Harry állt az ajtó előtt . Ráadásul én meg egy NAGYON KICSI rövid nadrágban és egy toppban álltam meg előtte. 
Láttam, ahogy mosolygott rám, én meg gondolom fülig piros lehettem.
- Mért nem jöttetek ? Pedig vártunk titeket. Még egy kis rendet is raktunk, hogy betudjatok jönni, vagy le tudjatok ülni. 
- Nem engedett be a biztonsági őr.
- Akkor te, hogy jutottál be?
- Hát akkor éppen nem figyelt oda. -vakartam meg a tarkómat. 
- Vagy csak a csodálatos Harry Stylest akartad látni. 
- Eltaláltad. 
- Nem akarsz felöltözni?
- Minek?
- Mert elviszlek egy kisebb városnézésre. 
- Jó akkor itt várj meg, mindjárt jövök.
- Oké!
Felviharzottam az emeletre. Felkaptam magamra egy fekete cicanadrágot és egy fehér hosszított pólót. Bementek a fürdőbe, fogat mostam, megfésülködtem, és egy kis minket tettem az arcomra.  Már nagyon vártam vajon mi fog kisülni ebből?! De egy dolgot megtanultam: 
Sose nézzek a szemébe...

2012. február 6., hétfő

3. fejezet


Sziasztok! Itt van a 3. fejezet.
Kérlek titeket, ha már itt vagytok akkor, dobjatok egy komit. Köszii!! ♥
Wiwii :D





Amikor már végeztünk a bevásárlással,( megjegyzem én nem túl sok mindent vettem) elmentünk egy közeli mekibe. Én a szokásosat kértem mint mindig: egy mcchicken egy cola és egy mcfeeze. Mindig ezt az összeállítást választom.
- Erről még nem is beszéltünk. Hogyan telt az utazás.
Nem szerettem volna olyan nagyon, hogy feltegye ezt a a kérdést, mert igazából még magam se tudtam hova tenni   ezt az egész Harry ügyet. Így hát inkább úgy döntöttem, hogy most nem beszélek róla.
- Semmi különös. Unalmas volt az egész.
Nem akartam neki hazudni, de úgy sem találkozok vele többet szóval lezártak tekintem. Mondjuk nekem Harry az ideállom kékes zöld szem, barna haj.
- Szerintem mehetünk is, én végeztem.
- Én is. Akkor menjünk.
Haza fele busszal jöttünk. Nagyon szép látvány volt. Nem tudom mért, de egész úton Harry járt a fejembe. Az a bizonyos " puszi ". Ja és a ♥ nevezetű telefonszám. Fel fog még hívni?
Ha nem akkor értelmetlen lett volna elkérnie a számomat.

( Harry)
- Mi van veled haver? Ma egész nap csak álmodozol.  - kérdezte Liam.
Elmondtam nekik, hogy megismertem egy lányt aki nagyon szép, kedves, aranyos volt.
Azt is megmondtam, hogy oda adta a számát.
- Akkor meg mire vársz hívd fel. Ma lesz a koncert elhívhatnád. - győzködött Louis.
- Ma még nem hívom fel, majd holnap.
Igaza van Liam-nek egy percre sem tudom kiverni a fejemből Sarah-t . Annyira gyönyörű volt. Barna hosszú haj, barna szem.
- Indulnunk kéne, még be is kell hangolnunk. - javasoltam a többieknek.
- Szerintem is. -értettek egyet velem.
- De aztán el ne olvadj itt nekem. -mondta Zayn.
Én erre csak egy mosollyal feleltem.

(Sarah)

Amikor haza értünk Vanessával megnéztünk egy filmet, és közbe jókat nevettünk a bakikon és a furcsa kinézetű emberkéken akik úgy be voltak öltözve az Északi sarkon játszódna a film.
Mindig Harry jutott róluk eszembe és, hogy meg mindig nem hívott fel. Úgy döntöttem elmondom a dolgot Vanessának. Szinte mindent elmondtam neki csak azt nem, hogy elvileg híres. Nem tartottam lényegesnek. Vanessa csak hallgatott és hallgatott. Azt mondta : Biztos benne, hogy fel fog hívni. Én szerettem volna hinni neki de valahogy nem tudtam.
- Még mindig nem mondod el, hogy mit terveztél ma estére?
- Jujj , tényleg!
Gyorsan kikapcsolta a filmet, és a szekrényemhez vonszolt. Előhúzott belőle egy Fekete cicanadrágot odaadta nekem, majd egy fekete csőtopot. Oda ment azokhoz a ruhákhoz amiket most vetem. Elövette az ezüst kabátot. Sara ruhája
- Most menj készültek v! - nem szeretek vele vitatkozni. Ezért úgy tettem ahogy mondta. Bementem a fürdőbe és lezuhanyoztam. Amikor kiszálltam a jó forró zuhany alól, megtörölköztem, és gyorsan felöltöztem. Ezt mindig szuper gyorsaságban csinálom, mert fázós vagyok. Fogat mostam, ki vasaltam a hajam és felpúpoztam. Vanessa folyton azt hajtogatja, hogy púpozzam fel mert jól áll nekem. Legyen egy jó napja. Amikorra én teljesen kész voltam. Vanessának választottam ruhát.  Vanessa ruha Ő is elkezdett készülődni. Én addig kinéztem magamnak egy sarut.
                                                                         ***
Már megérkeztünk arra a bizonyos helye már sejtettem, hogy az egy koncert. Igaz, hogy Vanessa Egy percre se akarta elengedni a szememet, de a sikítozó emberekről nem volt nehéz kitalálni. Nem értettem pontosan, hogy mit kiabálnak, de nem is nagyon foglalkoztatott.
- Tessék, itt vagyunk. Tudom, hogy te nem igazán szereted a koncerteket és a popsztárokat se, de ez tetszeni fog.
Eltalálta, nem igazán szeretem a tömeget. Alig lehetett elférni mellettük. De Vanessa mégis az első sorba vonszolt. Egy olyan negyed óra után elkezdődött a koncert. És akkor jöttem rá, hogy mit is kiabálnak, akkor már nagyon is értettem. De nem akartam hinni a fülemnek.
One direction!!!
Hamarabb találkozom Harryvel mit gondoltam, de csak távolról tudom csodálni. Bizonyára ő nem fog megismerni, és amúgy is. Ő popsztár. Én egy átlagos ember.
Végre kijöttek a színpadra.
Egyből kiszúrtam a zöldeskék szemű fiút. Egyből ránéztem Vanessára és ő kiabálta, hogy What makes you beautiful.
Gondolom ez a szám címe. Egészen a szám végéig Harryt néztem . Ahogy gondoltam nem látott engem. Amikor vége lett a dalnak,Harry kezdett beszélni. Köszöntött mindenkit és megkérdezte, hogy mi legyen a következő szám. Mindenki azt kiabálta: Gotta Be You!!!!!!
- Hát jó akkor lassítunk! -mondta Harry és elkezdték a számot énekelni. Elsőre egy szökésbarna hajú fiú énekelt. Aztán Harry folytatta. Magam se gondoltam volna, de észrevett. Meg is akadt rajtam a tekintete.
______________________________________

2012. február 5., vasárnap

2.fejezet

Sziasztok meghoztam a frisst.Az első fejezet elég uncsi volt.
De most itt a 2. fejezett. Remélem tetszeni fog.
Jó olvasást!
Puszii: Wiwii



Már a jegyeket adtuk be mikor anyu felszisszent.
- Valami baj van? -kérdeztem tőle érdeklődően.
- Igen! Nagy baj van. Ott hagytam az egyik nagyon fontos iratot a kocsiba.
- Milyen iratot?
- Az állás hoz. Anélkül nem vesznek fel. Mindjárt jövök te itt várj meg.
Anyu elviharzott. Már vagy 2 perce, de nem jött még vissza.
A hangosba bemondták, hogy 2 perc és indul a gép. Csak vártam és vártam. Megint meg szólalt a hangosbemondó: Kérem az Angliába tartó utasokat most szálljanak fel a gépre. Még mindig vártam hátha megérkezik anya, de nem jött. Nem sokkal később kaptam egy üzenetet.
Anya : " Kicsim szállj fel a gépre én majd a késöbbi járattal megyek."

                                                                        ***
Helyet foglaltam az egyik székben. Mellettem egy egészen fura ember ült. Lehetett a repülőn vagy 25fok, de ő egy kabátba ült. Ráadásul egy sál is fedte az arcát. Nem akartam udvariatlan lenni de, nagyon bántotta a szememet az a sál.
- Elnézést, de nincs melege?
A fiu rám nézett és csak bólintott, hogy de melege van.
- Akkor nem szeretné levenni a kabátját?
Lehúzta a sálját a fejéről. Csak akkor láttam meg a csodaszép zöld szemét és, a gyönyörű mosolyát.
Egyből azt mondta.
- Kérlek ne sikíts!
- Miért is, sikítanák ?
- Hú, szerencsére te nem ismersz.
- Mért kéne ismernem téged?
- Nem! - Harry vagyok!
- Én Sarah. De tényleg szeretném tudni, hogy honnan kéne ismernem téged.
Csak ennyit mondott One Direction.
Valahol mintha hallottam volna már ezt a nevet, de nem ugrik be, hogy honnan.
- Ismerős, de nem tudom.
- Ez egy banda név. Amiben én is benne vagyok. De inkább beszéljünk másról. Miért mész Angliába?
- Oda költözöm. Te??
- Én ott lakom csak el kellet jönnöm meglátogatni a nagyszüleimet.
- Értem.
                                                                       ***
Nagyon sok mindent megtudtam Harryról. Elég kedves srác, és nyomulni is nagyon jól tud...
Elment az idő, már éppen mondták be, hogy kapcsoljuk be az öveket.
- Remélem még találkozunk! és adott egy puszit az arcomra. Kicsit furcsa volt, de nem kötöttem bele.
- Én is remélem!
- Biztonság esetére elkérhetem a számod?
- Hát nem is tudom, idegeneknek nem szoktam megadni. Egy kicsit húztam az agyát.
- Pedig azt hittem, hogy már nem vagyok idegen.
- Ha így gondolod, akkor rendben. Megadom.
Megadtam a számom és ő is megadta az övét. Leszálltunk a gépről. Egészen a váróig Harryvel jöttem. Amíg én kikotorásztam a telefonom a táskámból, ő elköszönt tőlem és odament egy 4 fős csapathoz. Gondolom a haverjai lehettek. Be akart nekik mutatni csak nagyon kellet sietniük. Amikor kifele mentek az ajtón Harry még akkor is állandóan felém nézett. Élég helyes rác sőt nagyon helyes.
Felhívtam anyut, és azt mondta, hogy hívjak taxit, meg persze el mondta a címet is meg, hogy ő majd csak 1 héttel késöbb fog jönni.
                                                                              ***
Nagyon barátságos volt az a ház.Egyből el is foglaltam a szobámat. Lila fal, lila szőnyeg, szekrénysorok. Nagyon tetszett. Nem beszélve az úszó medencéről, és a jakuzziról.
Felhívtam Vanessát.
- Szia!
- Szia!
- Ideértetek már ?
- Igen, de csak én.
- Akkor mond a címet és ott vagyok.
Elmondtam neki a címünket és kiderült, hogy itt lakik nem messze.
Ameddig Vanessa ideért megnéztem a telefonomba Harry számát. De nem találtam sehol, aztán kiderült, hogy így írta be : ♥ . Ekkor semmi se tudta volna letörölni a vigyort az arcomról. Ha ezt akarta elérni, hát hogy is mondjam, sikerült neki.
Valaki kopogott. Sejtettem, hogy ki az. Lementem ajtót nyitni.
Vanessa egyből a nyakamba ugrott.
- Te jó ég, hogy meg változtál. mondtam neki.
- Te se vagy már a régi Sarah.
- Nagyon sok bepótolni valónk van..
- Ezért itt alszol. fejeztem be helyette a mondandót.
- Ma estére van programunk.
- Na és mi az?
- Az titok. De nagyon tetszeni fog.
- Nem megyünk el vásárolni, mekizni, és be mutathatnád a várost.
- Nem kellene kipakolnod?
- Az várhat.
- Akkor felőlem mehetünk.


2012. február 4., szombat

1.fejezet

Sziasztok!!
 Meghoztam az első fejezetet! Remélem tetszik! Kérek mindenkit hogy komizzon mert még ujj a blog és kellenének a kritikák!
Jó olvasást mindenkinek!
Puszii:Wiwii

                                                                Sarah

Éppen  a szobámban ültem és néztem a tévét mikor anya bekopogott az ajtón.
- Gyere be!
- Szia Kicsim ! Annyit szeretnék tőled megkérdezni,hogy elleneznéd ha Angliába költöznénk?
Én nem tudtam semmit mondani elvégre itt vannak a barátaim és mindenki más.
- Mikor indulnánk?
- Még három napunk van. Vagy elfogadom az állást, vagy nem.
- Legyen.
Ami után anya távozott a szobámból egyből a telefonomhoz nyúltam.
Kikerestem a névjegyzékből Vanessa számát, és már hívtam is.
- Szia. - szólt bele Vanessa a telefonba.
- Szia! Van egy nagyon jó hírem.
- Mond gyorsan!
- Angliába költözünk.
Csak egy sikítást hallottam a vonal másik végéből.
- Úr Isten! Ez komoly!?
- Szerintem viccelnék én ilyesmivel?
- Igen..
- Igazad van, de ez most igaz!
- Mikor indultok?
- Nem tudom..
- De nincs szívem itt hagyni a barátaimat.
- Gondolom. De majd itt lesznek barátaid és itt leszek én. 
- Az a gáz, hogy fogalmam sincs, hogy Anglia melyik részére költözünk.
- Remélem közel leszünk egymáshoz. Ha meg nem akkor is gyakran látogatjuk majd egymást.
- Én is remélem. De most én megyek le vacsizni. Szia! Vigyázz magadra! Puszii!
- Te is vigyázz és majd még beszélünk. Puszíí. Sziia!
Letettem a telefont és egyből lementem a konyhába.
Anyu már várt az asztalnál. Mert ugye apukám 15 éves koromban meghalt egy autó balesetben. A vacsora közben az Angliai útról beszélgettünk, és kiderült hogyha minden jól megy, már holnap indulhatunk.
Ami után megettük a vacsorát a szobámba mentem, mert nagyon álmos lettem. Mielőtt lefeküdtem elmentem lezuhanyozni, gyors fogmosás és befeküdtem az ágyba. A jó meleg víztől hirtelen nem lettem álmos.Ránéztem a Twitterre. Kicsit beszélgettem az itteni barátnőmmel. Elmondtam neki, hogy elkötözünk. Mondhatom nem repesett az örömtől, de ez érthető. Én se voltam oda az ötletért.
El köszöntünk egymástól majd lecsuktam a laptopom.
                                                                             ***
Reggel arra keltem, hogy anyu beront  a szobámba.
- Kicsim kelj fel!
- Mi van már még csak 9 óra.
- Dél van. Este indulunk és te még be se pakoltál. A cuccaimat és a szobákból már kipakoltattam de ide még nem tudtak bejönni mert te alszol. Na kelj fel gyorsan!
- Jól van.
Kivánszorogtam a fürdőbe de már semmit sem találtam ott.
- Anyu most mivel fürödjek meg?
- Így jár az aki későn kel.
- Remek.
Gyorsan megnéztem pár dobozt és találtam egy tusfürdőt és egy sampont. Szerencsémre.
Még mielőtt bepakoltam volna a bőröndökbe kivettem a szekrényemből egy farmer csőnacit és egy fekete fehér ujjatlan felsőt.
Megfürödtem és felöltöztem.Gyorsan kikotorásztam a hajvasalómat a fogkefémet meg egy fésűt.
Megcsináltam a hajam és fogat mostam majd kimentem reggelizni.Ott várt engem anyu és még két ember. Gondolom a pakolást intézték.
- Jó reggelt! - köszöntem.
- Jó reggelt kicsim!
A másik két ismeretlen ember is köszönt.
- A szobádból már kipakolták a fiuk a cuccokat.
- Rendben! Köszönöm!
- Nincs mit. Hiszen ezért fizetnek minket!
Végeztünk a reggelivel. Én felmentem a szobámba és a szekrényből kipakoltam. Vagy 3 bőrönd kellet a ruháimnak. Nem szívesen költözöm el innen hiszen itt mindenünk megvan. Elvoltunk mi anélkül az állás nélkül is. Ami közbe  pakolásztam ránéztem az Iphone ra és jött egy üzenetem Vanessától.
 " Már tudom is, hogy mi lesz az elő dolgunk amikor megérkeztek." Nem nagyon foglalkoztam a dologgal mert ahogy ismerem Vanessát nem mondaná el. Néha nagyon titokzatos tud lenni. Kb egy éve azt is úgy kellet kirángatnom belőle, hogy ki tetszik neki.
- Sarah készen vagy már??
- Igen!
- Akkor indulhatunk a reptérre?
- Azt hiszem igen.
- Nem túl biztató. Minden rendben van?
- Igen. Indulhatunk.
- Beindítom az autót!
Egy percre visszamentem a szobámba. Hiányozni fog ez a lakás. De ideje tovább lépni.
- Indulunk!- hallottam anyu hangját lentről.
Becsuktam a szobaajtót és elindultam lefele. Gyorsan felvettem a vans cipőmet. Be pakoltuk a bőröndjeinket a fekete BMW- be és beszálltunk.
......................